Bel Mij Terug

Wilt u meer informatie over een van de bands, of onze andere diensten? Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Bel mij Terug
Pasadena Soul society

Pasadena Soul Society, super swingende partyband.

Energie, uitstraling en een enorme passie om muziek te maken zijn de belangrijkste kenmerken van de Pasadena Soul Society.

We hebben gespeeld op de meest uiteenlopende evenementen in binnen- en buitenland. Bedrijfsfeesten, particulieren feesten, festivals, het maakt ons niet uit als we er maar een feest van mogen maken en doen waar we goed in zijn.

De band bestaat uit Doña Pessy (zangeres), Spencer Croes (zang), Lou Guldemond (gitaar en zang), Velibor Weller (toetsen), Machiel Verhaar (drums) en Manfred de Rooy (bas). Het is ook mogelijk de band uit te breiden met sax, extra zanger entertainer en een hele blazers sectie.

Met een fris hedendaags repertoire variërend van Dance, R&B, Funk, Soul, pakkende ballads maar ook hier en daar een oude klassieker in een nieuw modern jasje gestoken, maken we van uw feest een echt feest.

De Soul Society heeft gespeeld voor onder andere Pasadena Productions, Cars & Stars, Bose Nederland, Amstel Hotel, Bono Apetit, Hockeyvereniging HGC, HCRotterdam, De Belastingdienst, Kasteel Hoge Vuursche, Vrijmibo Hoorn en vele anderen.

Video's

Audio Samples

Pasadena Soul society