Bel Mij Terug

Wilt u meer informatie over een van de bands, of onze andere diensten? Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Bel mij Terug
Doña Pessy 4

Doña Pessy "4". Easy muziek met een swingend randje.

Deze formatie kan zowel klein als groot neergezet worden. Akoestisch of klein versterkt. Door gebruikt te maken van akoestische instrumenten is het mogelijk om op elke gelegenheid te spelen. Het repertoire loopt uiteen van rustige ballads, via muziek van onder andere Fleetwood Mac, Bonnie Raitt, Otis Redding, Michael Buble, Luther Vandross, George Benson, Stevie Wonder en nog veel meer.

Deze formatie bestaat uit Doña Pessy, zang. Nelson Gomies, Gitaar en zang, Anton Leijdekker, drums, cajon, percussie, Manfred de Rooy, Bass.

Deze bezetting is bijzonder geschikt voor kleinere gezelschappen en feesten. Uiteenlopend van een diner, bruiloft, promotie, verjaardag of besdrijfsfeest.

Doña Pessy 4 kan puur als achtergrondmuziek fungeren maar ook hier is het weer mogelijk om er een compleet dansfeest van te maken. Met een kleinere geluidsinstallatie is deze band eenvoudig weg te zetten op kleinere locaties.

Audio Samples

Doña Pessy 4